ipari katalizátorok

Katalizátor átvétel

Ipari katalizátorok begyűjtése, értékfelmérése és hasznosítása

Az Inter-Metal hatósági engedélyek birtokában végzi a kimerült ipari katalizátorok begyűjtését és előfeldolgozást követően újrahasznosító üzemekbe történő továbbítását. Szolgáltatásunkat kizárólag céges partnereknek kínáljuk, akiktől 160801 HAK kódon vesszük át hulladékaikat. Az átvett katalizátorok értékét mintavételt követő XRF analízis eredménye alapján határozzuk meg, de a feldolgozó üzem mintavételét követően lehetőséget kínálunk ICP alapú Pd, Pt és Rh fémek analízis eredményeinek figyelembe vételével történő fizetésre is.

Mintavételező üzemünk az Ön rendelkezésére áll!

Átvételi folyamat

Mintavevő üzemünkben az átvett katalizátor-monolit mintavételezését és elemzését követően a tényleges platinafém-tartalom alapján fizetjük ki ügyfeleinket.

Amennyiben szerződéses partnerünk kíván lenni vagy további kérdései vannak, keressen bizalommal.

Teljeskörű dokumentáció

Mérlegjegyünk adattartalma valamennyi hatósági előírásnak megfelel. Partnereink számlájukat a telephelyünkön történő mintavétel és XRF analízis alapján átadásra kerülő mérési dokumentáció adatai alapján állíthatják ki. 

ICP kiértékelés

Lehetőség van az átadott anyag ICP kiértékeléssel történő érték meghatározására és elszámolására is,  előleg fizetés mellett.

Gépjármű katalizátorok átvétele csepeli méh telepen
Egy ipari katalizátor normál üzemmód melletti élettartalma 5-6 év. A megnövekedett károsanyag kibocsájtás sokszor csak az időszakos felülvizsgálat során derül ki. Ez utalhat a katalizátor nem megfelelő működésére, ami a későbbiekben súlyos üzemeltetési problémákat okozhat. Az időben cserélt katalizátor kisebb költséget jelent, de ezzel későbbi komolyabb meghibásodások előzhetők meg.
Tihanyi Ervin elektronikai hulladék üzletágvezető
Tihanyi Ervin
Sews Hungary kábel hulladék partner
Hewlett Packard elektronikai hulladék partner
Media-Markt elektronikai hulladék fő beszállító
Magyar Telekom komplex hulladékkezelési szolgáltatások
Prysmian Csoport színesfém hulladék kiemelt partner

 

Kedves lakossági beszállítók!

Az Inter-Metal csoport telephelyei július 15-ig nem vásárolnak lakosságtól hulladékot.

Köszönjük megértésüket!

 07.03 - 07.15 lakossági átvétel telephelyeinken szünetel

Scroll to Top