Ismerje meg

Szolgáltatásaink

Hulladékátvétel telephelyeinken

Telephelyeink gépjárművel könnyen elérhető helyen találhatóak meg országszerte: Budapesten (Csepelen és Rákospalotán), Csornán, Szekszárdon, Szegeden és Polgáron. A hét minden munkanapján reggel 7:30 órától állunk ügyfeleink rendelkezésére. Központi telephelyünk laborjában lehetőség van fémötvözetek összetevőinek gyors meghatározására és toxikus anyagok kimutatására.

Hulladékszállítás

Tehergépjárművel nem rendelkező ügyfeleink számára belföldi szállítóeszközeinkkel állunk rendelkezésre. 2, 5 és 22 tonna raksúlyú tehergépkocsijainkkal rugalmasan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Konténerkihelyezéssel biztosítani tudjuk a hulladék kultúrált körülmények között történő átmeneti tárolását.

Hulladék haszonanyagok megvásárlása

A tőzsdei fémárak mozgásához kötött hulladékátvételi árakon vásároljuk meg nagyvállalati ügyfeleinktől a tevékenységük során keletkező fémhulladékot és biztosítjuk a termelési ütemnek megfelelő elszállítást.

Elektronikai- és egyéb veszélyes hulladék begyűjtése

Online űrlapunkon bármikor le tudja adni irodatechnikai eszközök selejtezésére és elszállítására vonatkozó megrendelését.

E-hulladék bontásából származó alkatrészek és fémhulladék felvásárlása

A hulladékká vált elektromos eszközök kézi bontásával foglalkozó vállalkozásoktól magas áron vásároljuk meg újrafeldolgozásra alkalmas anyagaikat.

Bontási munkák

Az Inter-Metal Cégcsoport nagy tapasztalatú szakértői csapata és széleskörű gépparkja segítségével bármilyen nagyságú bontási projekttel megbirkózik. Legyen szó családi ház vagy egy egész ipari telep elbontásáról. Kedvező áraink záloga a bontási anyagok magas fokú újrahasznosítása. A bontási munkáknál kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek megóvására.

75.000

tonna anyag feldolgozása évente

2.500+

vállalati ügyfél

615

ezer km / év begyűjtésben

25

éve a piac meghatározó szereplője

 

Kedves lakossági beszállítók!

Az Inter-Metal csoport telephelyei július 15-ig nem vásárolnak lakosságtól hulladékot.

Köszönjük megértésüket!

 07.03 - 07.15 lakossági átvétel telephelyeinken szünetel

Scroll to Top