Ismerje meg

Szolgáltatásaink

Hulladékátvétel telephelyeinken

Telephelyeink gépjárművel könnyen elérhető helyen találhatóak meg országszerte: Budapesten (Csepelen és Rákospalotán), Csornán, Szekszárdon, Szegeden és Polgáron. A hét minden munkanapján reggel 7:30 órától állunk ügyfeleink rendelkezésére. Központi telephelyünk laborjában lehetőség van fémötvözetek összetevőinek gyors meghatározására és toxikus anyagok kimutatására.

Hulladékszállítás

Tehergépjárművel nem rendelkező ügyfeleink számára belföldi szállítóeszközeinkkel állunk rendelkezésre. 2, 5 és 22 tonna raksúlyú tehergépkocsijainkkal rugalmasan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Konténerkihelyezéssel biztosítani tudjuk a hulladék kultúrált körülmények között történő átmeneti tárolását.

Hulladék haszonanyagok megvásárlása

A tőzsdei fémárak mozgásához kötött hulladékátvételi árakon vásároljuk meg nagyvállalati ügyfeleinktől a tevékenységük során keletkező fémhulladékot és biztosítjuk a termelési ütemnek megfelelő elszállítást.

Elektronikai- és egyéb veszélyes hulladék begyűjtése

Online űrlapunkon bármikor le tudja adni irodatechnikai eszközök selejtezésére és elszállítására vonatkozó megrendelését.

E-hulladék bontásából származó alkatrészek és fémhulladék felvásárlása

A hulladékká vált elektromos eszközök kézi bontásával foglalkozó vállalkozásoktól magas áron vásároljuk meg újrafeldolgozásra alkalmas anyagaikat.

Bontási munkák

Az Inter-Metal Cégcsoport nagy tapasztalatú szakértői csapata és széleskörű gépparkja segítségével bármilyen nagyságú bontási projekttel megbirkózik. Legyen szó családi ház vagy egy egész ipari telep elbontásáról. Kedvező áraink záloga a bontási anyagok magas fokú újrahasznosítása. A bontási munkáknál kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek megóvására.

75.000

tonna anyag feldolgozása évente

2.500+

vállalati ügyfél

615

ezer km / év begyűjtésben

25

éve a piac meghatározó szereplője

Kedves lakossági beszállítók! Szeptember 1.-én csütörtökön a lakossági telephelyünk Csepelen 11:45-től technikai okok miatt ZÁRVA tart.

Pénteken a megszokott időben várjuk kedves beszállítóinkat!

 

Köszönjük megértésüket!

Hétfőn lakossági átvétel CSEPELEN zárva!

Scroll to Top