Bontási munkák

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk megbízóink számára

Az Inter-Metal Cégcsoport nagy tapasztalatú szakértői csapata és széleskörű gépparkja segítségével bármilyen nagyságú bontási projekttel megbirkózik. Legyen szó családi ház vagy egy egész ipari telep elbontásáról. Kedvező áraink záloga a bontási anyagok magas fokú újrahasznosítása

Cégcsoport specialitása az acélváz szerkezetű csarnokok és hozzá tartozó gépek elbontása. Ezen létesítmények elbontásában sok éves tapasztalatra tettünk szert. Hogy a legjobb árat tudjuk adni, a keletkezett bontási hulladékot magas hatásfokkal újrahasznosítjuk. Korszerű gépeink és tapasztalt szakértőink biztosítják, hogy költséghatékony megoldásokat használjunk a bontási munka során.

A bontási munkáknál kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek megóvására.

Inter-Metal Recycling Kft.

Ügyvezető tulajdonos:
Vincze Gábor

Cégünk fémhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék haszonanyagok kereskedelmével foglalkoznak. Engedéllyel rendelkezünk fémhulladékhoz kapcsolódó veszélyeshulladékok – pl. szennyezett fémhulladék, elektronikai hulladék, gépjármű katalizátor hulladék – átvételére, szállítására és kezelésére is.

Hulladékátvétel Budapesten a Csepel-szigeten található központi telephelyünkön vagy rákospalotai telephelyünkön történik. Az átvett hulladék kezelése az erre vonatkozó engedélyekkel rendelkező Inter-Metal Recycling Kft-nél történik. Az ország területén további telephelyeink vannak Csornán, Szekszárdon, Szegeden és Polgáron.

A cégcsoport vállalatai nagykereskedelmi tevékenységet végeznek: beszállítóink között ipari termékeket előállító nagyvállalatok és szolgáltatócégek vannak. Az újrafeldolgozásra előkészített másodnyersanyagokat hazai és külföldi kohók és fémfeldolgozó üzemek számára értékesítjük.

Az Inter-Metal Recycling Kft. nemzetközi fuvarozásának lebonyolítását a cégcsoporthoz tartozó Ferrocar Kft. végzi. Az összesen 11 db 23 tonna raksúlyú kamionból álló tehergépkocsiparkból 6 db billenőrakterű, ún. kipper szerelvény.

Ügyfeleink növekvő elvárásának megfelelően cégcsoportunk ISO9001 és ISO14001 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt működik.

Tagjai vagyunk a Fémszövetségnek, a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének (HOE) és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (KSZGYSZ).

Lépjen kapcsolatba velünk!

Vincze Gábor Inter-Metal méh telep ügyvezető tulajdonosa
Vincze Gábor
ügyvezető tulajdonos

75000

tonna anyag feldolgozása évente

2500+

vállalati ügyfél

2000

ezer km / év begyűjtésben

25

éve a piac meghatározó szereplője

"Célunk, hogy ügyfeleink és feldolgozópartnereink segítségével növeljük a hulladékokból kinyerhető és újrafeldolgozható alapanyagok mennyiségét, hozzájárulva ezzel a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodáshoz. Célunk továbbá, hogy tevékenységünkkel megakadályozzuk a káros anyagok környezetbe kerülését az emberi egészség megóvása és a természeti környezet épsége érdekében.
Visszatérő ügyfeleink ismétlődő megbízásai azt igazolják, hogy etikus üzleti viselkedésünk és a fenntartható környezet iránti elkötelezettségünk számukra is érték."
Vincze Gábor ügyvezető tulajdonos
Vincze Gábor

 

Kedves lakossági beszállítók!

Az Inter-Metal csoport telephelyei július 15-ig nem vásárolnak lakosságtól hulladékot.

Köszönjük megértésüket!

 07.03 - 07.15 lakossági átvétel telephelyeinken szünetel

Scroll to Top