Pár szó rólunk

Cégcsoportról

Inter-Metal Recycling Kft.

Ügyvezető tulajdonos:
Vincze Gábor

Cégünk fémhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék haszonanyagok kereskedelmével foglalkoznak. Engedéllyel rendelkezünk fémhulladékhoz kapcsolódó veszélyeshulladékok – pl. szennyezett fémhulladék, elektronikai hulladék, gépjármű katalizátor hulladék – átvételére, szállítására és kezelésére is.

Hulladékátvétel Budapesten a Csepel-szigeten található központi telephelyünkön vagy rákospalotai telephelyünkön történik. Az átvett hulladék kezelése az erre vonatkozó engedélyekkel rendelkező Inter-Metal Recycling Kft-nél történik. Az ország területén további telephelyeink vannak Csornán, Szekszárdon, Szegeden és Polgáron.

A cégcsoport vállalatai nagykereskedelmi tevékenységet végeznek: beszállítóink között ipari termékeket előállító nagyvállalatok és szolgáltatócégek vannak. Az újrafeldolgozásra előkészített másodnyersanyagokat hazai és külföldi kohók és fémfeldolgozó üzemek számára értékesítjük.

Az Inter-Metal Recycling Kft. nemzetközi fuvarozásának lebonyolítását a cégcsoporthoz tartozó Ferrocar Kft. végzi. Az összesen 11 db 23 tonna raksúlyú kamionból álló tehergépkocsiparkból 6 db billenőrakterű, ún. kipper szerelvény.

Ügyfeleink növekvő elvárásának megfelelően cégcsoportunk ISO9001 és ISO14001 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt működik.

Tagjai vagyunk a Fémszövetségnek, a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének (HOE) és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (KSZGYSZ).

Lépjen kapcsolatba velünk!

Vincze Gábor
ügyvezető tulajdonos

75.000

tonna anyag feldolgozása évente

2.500+

vállalati ügyfél

615

ezer km / év begyűjtésben

25

éve a piac meghatározó szereplője

Üzletág vezetők

Sikerünk egyik záloga kollégáink folyamatos képzése belső tréningeken és külsős szakértő tanácsadók által tartott worshopok formájában.

Hartai Zoltán

Színesfém és alumínium üzletág vezető

Pláner Lajos

Vas üzletág vezető

Tihanyi Ervin

Elektronikai hulladék üzletág vezető

"Célunk, hogy ügyfeleink és feldolgozópartnereink segítségével növeljük a hulladékokból kinyerhető és újrafeldolgozható alapanyagok mennyiségét, hozzájárulva ezzel a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodáshoz. Célunk továbbá, hogy tevékenységünkkel megakadályozzuk a káros anyagok környezetbe kerülését az emberi egészség megóvása és a természeti környezet épsége érdekében.
Visszatérő ügyfeleink ismétlődő megbízásai azt igazolják, hogy etikus üzleti viselkedésünk és a fenntartható környezet iránti elkötelezettségünk számukra is érték."
Vincze Gábor
ügyvezető tulajdonos
Scroll to Top