Veszélyes hulladék

Veszélyes, de értékes a gépjárműakkumulátorok hulladéka!

Komplex hulladékkezelés

A veszélyes hulladékok kezelése az Inter-Metal Recycling Kft. azon stratégiájára épül, mely szerint termelő és fémkereskedő partnereink részére lehetőség szerint teljes körű hulladékkezelési szolgáltatást kívánunk biztosítani.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a veszélyes hulladékok egy része értékkel bíró, hasznosítható anyagokat tartalmaz. Az értékes hulladékok begyűjtése és szakszerű kezelése egyfelől környezetvédelmi-, másfelől gazdasági érdek.

Savas ólomakkumulátorok

Egy darab átlagosan 13 kg-os hulladékká vált gépjármű akkumulátorból a szakszerű begyűjtés és kezelést követően 7 kg fémólmot és 3 kg műanyagot nyerünk vissza, míg a kénsav közömbösítésre kerül.
Mennyiségtől függően saválló gyűjtőkonténert helyezünk ki díjmentesen, vagy bérleti díj fejében.

A hulladék akkumulátorért piacvezető árat kínálunk országszerte. Ha hulladék akkumulátora van, hívja nagy tapasztalattal rendelkező kereskedőinket.

Elektromos berendezések

A veszélyes anyagokat tartalmazó elektronikai és elektromos berendezések hulladékai szintén tartalmaznak olyan értékes fémeket, amelyek hatékony kinyerése a fogyó nyersanyagkészletek mellett egyre égetőbb feladat. Emellett törekszünk az e-hulladékok műanyag elemeinek minél nagyobb arányú visszaforgatására az anyagkörforgásba.

Az e-hulladékokkal kapcsolatban itt talál bővebb információkat.

ADR szállítás
Scroll to Top