gépjármű katalizátor és ipari katalizátorok

Katalizátor átvétel

Ingyenes elszállítás

A katalizátorokat darabszámtól függetlenül ingyenes elszállítjuk Öntől.

Ipari és gépjármű katalizátorok begyűjtés

Az Inter-Metal évek óta hatósági engedélyek birtokában végzi a kimerült gépjárműkatalizátorok begyűjtését és újrahasznosító üzemekbe történő továbbítását.

Mintavételező üzemünk az Ön rendelkezésére áll!

Átvételi folyamat

2015. szeptemberében gyűjtőpartnereink számára is megnyitottuk mintavevő üzemünket, melyben az átvett katalizátor-monolit mintavételezését és elemzését követően a tényleges nemesfém tartalom alapján fizetjük ki ügyfeleinket.

Amennyiben szerződéses partnerünk kíván lenni vagy további kérdései vannak, keressen bizalommal.

Nagyobb mennyiségek

Egyszerre 30 db-nál több konvertert beszállító partnereinknek az üzemünkben történő monolitbontást követő mintavétel és XRF analízis alapján történő kifizetés lehetőségét ajánljuk.

ICP kiértékelés

Lehetőség van az átadott anyag ICP kiértékeléssel történő érték meghatározására és elszámolására is,  előleg fizetés mellett.

Gépjármű katalizátorok átvétele csepeli méh telepen
Egy gépkocsi katalizátor normál üzemmód melletti élettartalma 80-100 ezer km, vagy 3-4 év. A magasabb üzemanyagfogyasztás vagy a megnövekedett károsanyag kibocsájtás sokszor a zöldkártya felülvizsgálat során derül ki. Ez utalhat a katalizátor nem megfelelő működésére, ami a későbbiekben súlyos motorikus problémákat okozhat. Már kisebb karambol vagy egyéb mechanikus hatásra is sérülhet a katalizátor. Az időben és szakszervízben cserélt katalizátor 30-50 ezer forintos költséget jelent az autó tulajdonosának, de ezzel későbbi komolyabb meghibásodások előzhetők meg.
Tihanyi Ervin elektronikai hulladék üzletágvezető
Tihanyi Ervin
Sews Hungary kábel hulladék partner
Hewlett Packard elektronikai hulladék partner
Media-Markt elektronikai hulladék fő beszállító
Magyar Telekom komplex hulladékkezelési szolgáltatások
Prysmian Csoport színesfém hulladék kiemelt partner
Zárva tart a méh telep

Kedves ügyfeleink!

Telephelyeinken az anyag átvétel 2020.10.25.-én szombaton szünetel. Hétfőn a megszokott nyitvatartási rend szerint várjuk Önöket!

Csepeli telephelyen lakosági átvétel szünetel!

Scroll to Top